Concurenta intre site-uri in momentul plafonarii traficului

Pana acum, traficul pe site-uri a crescut puternic, totusi acest tred va incetini si se va ajunge la o plafonare a traficului. Desi acest eveniment este destul de indepartat, peste 3-5 ani cred ca afecta puternic piata. De aceea cred ca de acum site-urile trebuie sa isi gandeasca strategiile pe termen lung avand in vedere un mediu concurential mult mai agresiv. De aceea costul proiectelor noi va creste si intrarea in piata va fi mai dificila.

Pana acum o crestere totala a traficului  de 100% a sustinut puternic dezvoltarea site-urilor. Ma astept ca plafonarea traficului sa aduca o concurenta inversunata intre site-urile cu public tinta asemanator. Acest lucru se va materializa si prin investitii in design-ul site-urilor si studii de funtionalitate.

Realizarea unor noi site-uri va presupune cunostinte si experienta in domeniu. Acest lucru va insemna oameni cu experienta in domeniu, deci costuri mai ridicate. Pe masura ce piata va impune studii de audienta si standarde profesionale, se vor acumula alte costuri. Toate aceste cheltuieli vor presupune planificari mai bune si atitudini mai profesioniste in piata.

Reclame

3 răspunsuri to “Concurenta intre site-uri in momentul plafonarii traficului”

 1. dragos Says:

  este cel mai politically correct post pe care l-am citit intr-o perioada lunga de timp. adica…toata lumea stie ca ai deptate insa nu punem degetul pe i 🙂

 2. Vlad Popa Says:

  Cred ca noua ca romani, ne lipseste in general o gandire pe termen lung. Putini au ca strategia dezvoltarea si inovarea continua. Ne multumim sa exploatam doar ce avem acum.

 3. ziar Says:

  @vlad1, concurenta face minuni in orice domeniu
  @vlad2, lasa ca o sa incepem sa gandim pe termen lung ca altfel o sa zburam de pe piata si nu o sa ne simta nimeni lipsa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: